Stichting Raff kan niet zonder haar donateurs en sponsoren. Wij zijn ontzettend blij met alle sponsoren die de stichting een warm hart toedragen en zo meehelpen onze doelen te bereiken.
 
Sponsor Herfstmarathon 2019:
Asselbergs & Klinkhamer Advocaten is één van de grotere advocatenkantoren in West-Brabant. Een sterk kantoor wordt gedragen door een team van sterke individuen.
Met onze 3 kernwaarden die allemaal beginnen met een A onderstrepen wie wij zijn, hoe we met elkaar omgaan en welke ambitie we hebben.
 https://ak-advocaten.eu/
 


 


Sponsoren Passo Dello Stelvio Challenge 2019:
 
 

 
Actemium adviseert over, ontwerpt, bouwt en onderhoudt industriële processen. Door onze marktgerichte kennis en gedreven aanpak zijn wij in staat om veelomvattende projecten tot een succes te brengen. Wij vormen een netwerk van specialisten die samen met u de industriële prestaties van uw productieproces willen verbeteren.
 
 

Omexom biedt vanuit vier business units in Assen, Dordrecht, Duivendrecht en Zwolle alle diensten en expertise voor de opwekking, transmissie, transformatie én distributie van elektriciteit. Door advies, ontwerp, installatie, integratie en onderhoud realiseren we oplossingen voor onze klanten. Vooral voor producenten, eigenaren en beheerders van netwerken in de sectoren energie, mobiliteit en industrie op alle spanningsniveaus.
 
 


Veldsink Adviesgroep is een familiebedrijf dat sinds 1979 klaar staat voor haar relaties op het gebied van onafhankelijk financieel advies.
We kiezen samen met onze relaties voor een langdurige vertrouwensrelatie: ‘Door onze betrokkenheid, oprechtheid en het actief luisteren naar de persoon achter de klant schetsen wij waar de daadwerkelijke behoeftes liggen, leveren wij een meerwaarde ten aanzien van financiële oplossingen en organiseren wij financiële rust.’
Veldsink Adviesgroep geeft inzicht in de gelopen-, huidige-, en toekomstige – financiële – risico’s. Met deze risico’s in beeld creëren we oplossingen op het gebied van hypotheken, verzekeringen en pensioenen. Ons doel: het ontzorgen en beschermen van zowel privésituaties als zakelijke belangen.
Dankzij het omvangrijke netwerk van vestigingen hoeft u nooit ver van huis. Veldsink: altijd dichtbij.
 
 


Wij leveren diverse soorten draadbomen, printassemblages, module- en paneelbouw. Verder kunnen we u voorzien van metaaldelen, draaiwerk en kunststof componenten.
Onze gedreven medewerkers zorgen met moderne apparatuur voor de hoogste kwaliteit van de kleine tot middelgrote productieseries en
turn—key producties. Alle producten zijn maatwerk. De doorlooptijden zijn kort en just-in-time levering is mogelijk.
AP-Benelux B.V. geeft u ook graag technisch advies en inkoopondersteuning. Kortom, uw flexibele en meedenkende partner die proactief en efficiënt inspeelt op uw eisen en wensen.
 
 

Reedijk Banden Import B.V. (R.B.I.) heeft meer dan 44 jaar ervaring in de internationale- en nationale bandendistributie. R.B.I. is een groothandel/importeur/distributeur in autobanden en staat bekend om haar hoge servicegraad, kennis van de markt en concurrerende prijzen. R.B.I. is een totaal leverancier in A-merken en exclusieve merken.
 
 

Bij Steigerwerken de Bruijn B.V. bent u aan de Kraaihei 16 in Ruchpen aan het juiste adres voor huur van al uw steigermateriaal.
 
 

 

Bij Cleijsen B.V. kunt u naast levering van en onderhoud en service aan spuitcabines ook terecht voor de volgende services:
 -levering van filters voor uw cabine
 -storingsdienst voor zowel de cabine als brander
 -opstarten/inregelen van zowel cabine als brander
 -reparatie en levering van onderdelen
 -troubleshooting bij spuit/droogcabines
 -periodiek onderhoud aan branderinstallaties
 
 

 
T.T.I. Tyre Trading International is de internationale bandengroothandel voor autobanden, SUV / 4×4 banden en bestelwagenbanden. Het kantoor en magazijn is gevestigd in Numansdorp. Naast de eigen merken Avon, Falken, Hankook, Sailun, Toledo en Torque biedt Tyre Trading International een zeer uitgebreid assortiment premium merken zoals Bridgestone, Continental, Michelin, Pirelli, Goodyear, Vredestein en Dunlop.
 

 

Autoservice Wim Verhoeven B.V. is sinds 1 april 1989 gevestigd aan de Spoorstraat 108 te Roosendaal en is een universeel autobedrijf waar u terecht kunt voor:
-APK Keuringen
-Onderhoud
-Reparatie
-Olie verversen
-Banden en accu’s
-Vervangen van autoruiten
-Inbouw navigatie, telefoon en caraudio
-Schade-afhandeling
-Verkoop van nieuwe en gebruikte auto’s
 
 

BPG Doorisol Hout & Bouwmaterialen is het adres voor al uw hout en bouwmaterialen in de regio Roosendaal. Zowel ZZP-ers, aannemers als particulieren kunnen hier terecht. BPG Doorisol is gelegen nabij het centrum van Rucphen op bedrijventerrein 'De Nijverhei'.
De bouwmaterialengroothandel is hierdoor goed bereikbaar en voorzien van voldoende parkeerruimte.
Verder is er een praktische, overzichtelijke drive-through gecreëerd waardoor u direct uw bouwmaterialen kunt inladen en kunt u terecht in de uitgebreide showroom.
https://www.bpgdoorisol.nl
 

 

De Brecon Group ontwikkelt en bouwt innovatieve controlled environment concepten, voor het werken in schone lucht en het hiermee voorkomen van contaminatie bij mens of product. Bij alle activiteiten wordt getracht toegevoegde waarde te creëren voor haar stakeholders op economisch, sociaal en ecologisch niveau.
https://www.brecon.nl
 
 
 
Technical Solutions Company
Achterhoeksestraat 68
4715 BG Rucphen
T   + 31 (0) 76 52 69 862
F   + 31 (0) 76 50 34 639
M + 31 (0) 6 51 98 92 13
E     info@technical-Solutions-Company.nl
 
 


Autobedrijf Bert Pals is gevestigd aan de Struikhei 19 te Sprundel. U kunt hier terecht voor het totaal onderhoud van uw auto, vrijwel alle reparaties aan uw auto, APK voor benzine en diesel auto's  en heeft zeer interessante occasions op voorraad. 
http://www.autobedrijfbertpals.nl

 


RS Trading is een specialist op het gebied van banden reparatie materialen voor o.a. bandenbedrijven en automateriaal zaken en levert o.a.  TPMS, Tech, Autel, Cub, gereedschap, reparatiemateriaal, wielgewichten, naafringen, ventielen, en nog veel meer.
https://www.rstrading.nl
 
 
 
VDT Groep is specialist in transport van (bijzonder) transport zoals onder andere vervoer:
-tot 7,5 ton NIWO21665 (vergunning)
-autotransport (tot 3 auto's tegelijk)
-motortransport
-uitzonderlijk gevormde goederen zoals machines, hoogwerkers, trailers, bouwmateriaal etc.
-gevaarlijke stoffen (ADR certificaat)
-geconditioneerd vervoer
http://www.vdtgroep.com
 
 

Autobedrijf van Oorschot is een officieel merkonafhankelijk BOVAG autobedrijf dat al ruim 20 jaar ervaring heeft in de autobranche en is gevestigd aan de Pergolesilaan 6 te Bergen op Zoom.
http://autobedrijfvanoorschot.nl
 

 
Lots of Fashion is een familiebedrijf waar al vele jaren met plezier de leukste dames, heren, kinder- en babykleding en lingerie verkocht wordt! Lots heeft drie grote winkels in Hoogerheide (800m2), Kapelle (300m2) en Oost-Souburg (400m2), en een webshop www.lots-of-fashion.nl.
Met trots bieden zij een breed assortiment van leuke, hippe en betaalbare kleding voor jong en oud. Ze hebben meer dan 35 verschillende merken voor zowel dames, heren, kinderen als baby’s, zodat er altijd een merk zit dat goed bij je past. 
www.lots-of-fashion.nl
 
 
HVB Constructie b.v. is een metaalconstructiebedrijf gespecialiseerd in het uittekenen, vervaardigen, monteren, onderhouden en aanpassen van staalconstructies. Dit omvat voornamelijk staalconstructies voor loodsen, uitbreidingen van bestaande ruimtes, stalen trappen, -bordessen, -leuningen, -hekwerken, -deuren en kozijnen, -overkappingen, -luifels en allerlei (draag)constructies in de bouw en industrie.
http://hvbconstructie.nl
 
 
Uw tuinarchitect in Woensdrecht, omgeving Bergen op Zoom en Antwerpen
Geen tuinontwerp kan hetzelfde zijn, omdat uw tuin overgaat in zijn omgeving. De stijl van uw huis en de ligging van het perceel verbinden we met de tuin voor een harmonieus geheel. Met spannende zichtlijnen, natuurlijke overgangen en oog voor detail, ontstaat een tuin waarop u niet uitgekeken raakt. Geen blok gras, maar een gazon dat verbonden is met terras en border. Verlichting op de juiste plaats zorgt voor lange zomeravonden in de tuin en ’s winters voor een ruimtelijk gevoel en eenheid vanuit de woonkamer. Met ons ontwerp geniet u het hele jaar van uw tuin.
 
 
Lean Instituut @ Verbeeten (Lean Verbeeten) is hét kennis & opleidingsinstituut op het gebied van Lean management en verbeteren in de zorg en het onderwijs. Lean Verbeeten verzorgt opleiding, training en kennissessies voor medewerkers en instanties in de gezondheidszorg, het onderwijs en overige dienstverlenende sectoren.
 
 
Zoek je een uitzendbureau of een werkgever? InAxtion is het allebei. Voor onze opdrachtgevers in de branches Werktuigbouw en Elektro & Instrumentatie zijn we een uitzendbureau, maar voor jou zijn we werkgever. Je hebt een contract met ons en we zenden je vervolgens op projectbasis uit. We streven naar vaste dienstverbanden en steeds meer mensen werken tot hun pensioen bij ons. Bij ons mag je de opleidingen volgen die je nodig hebt. Dat is niet alleen goed voor jou, maar ook voor de klant. Die weet namelijk dat hij bij InAxtion altijd goede flexibele krachten kan inhuren. Met veel opdrachtgevers hebben we vanaf onze oprichting al een hechte band.
 

 
 
Klippel Metaalbewerking is een bedrijf met ruim 20 jaar ervaring en gespecialiseerd is in CNC draaien en frezen van middelgrote serie's in div. soorten materialen van kunstof tot RVS.
http://klippelmetaalbewerking.nl
 


Daarnaast wordt Stichting Raff gesponsord door:

Klippel Banden:
Voor een professionele montage van banden en velgen kunt u bij Klippel Banden terecht. Daarnaast kan het voertuig met geavanceerde apparatuur uitgelijnd worden. Ook vervanging of controle van de accu, verlagen van de auto of voor het monteren van (sport)uitlaten ben u hier aan het juiste adres.
www.klippelbanden.nl
Afbeelding invoegen
 
Hip Stuff:
Hip Stuff verkoopt stoere, handgemaakte sieraden, hippe tassen en een uitgebreid assortiment huisparfums waaronder handgemaakte wax melts, katalytische branders, geurkaarsen en stick diffusers. Leuk om te geven of te krijgen!
www.hipstuff.nl
 Afbeelding invoegen